Mammas saffranspasta med chiliscampi

 

4 PORTIONER
1 paket med tagliatelle, beräkna för 4 personer
300-400 g scampi
1 g saffran (2 kuvert)
1 ½ tsk chiliflakes
10 coctailtomater
ruccola sallad
olivolja
flingsalt

Dela coctailtomaterna i halvor.
Koka upp pastan och häll av vattnet.
Häll rikligt med olivolja i en stekpanna, ca 2 cm.
Häll i saffran och chiliflakes i oljan och blanda väl. 
Häll i den frysta scampin och fräs dom tills dom fått färg.
Om oljan i stekpannan börjat ta slut, häll i mer så att det är ca 2 cm igen.
Häll över scampin och saffransoljan över den färdigkokta pastan.
Blanda i tomaterna och ruccolan.
Strö över rikligt med flingsalt.

 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0