DEN såsen

Jag förbokade Hannah Widell & Amanda Schulman's kokbok och fick hem den för drygt två veckor sedan. Där i fanns såklart massor av härliga recept och bilder men det var en speciell sak jag var extra nyfiken på, den omtalade Widell såsen. Så jag provade att göra den till Valborgsgrillningen hos vännerna och den var grym. Dock har jag ändrat måtten en aning.

Min kompis Malin berättade att hon blev så lycklig över att jag lämnade kvar den när vi åkte hem på kvällen, och att hon under dagen efter gick och letade efter någonting att doppa i, det blev tydligen bröd.

Igår åt vi den till grillad kyckling och sallad och Malin och jag döpte om den till DEN såsen. Så jävla god!


2 dl crème fraîche (jag gör på lätt)
0,5 dl koncentrerad kalvfond
2 stora pressade vitlöksklyftor



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0