Yoghurtsill med vitlök, chili och basilika

 

2 burkar inläggningssill á 420g
2 msk sweet chilisås
1 kruka basilika
0.5 st vitlöksklyfta
4 dl grekisk yoghurt
1 st citron, rivet skal
2 msk olivolja
flingsalt
svartpeppar från kvarn

Häll av sillen och låt all vätska droppa bort.
Blanda sweet chilisås, hackad basilika, riven vitlök, yoghurt, rivet citronskal,
olivolja och krydda med flingsalt och svartpeppar.
Skiva sillen i bitar och blanda den med såsen.
Fyll en sillburk eller sillkrus och låt med fördel sillen stå 1–2 dagar.
Om man vill kan sillen ätas direkt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0